top of page
directklaarfotoservice_kodak.png

DIRECT KLAAR
FOTOSERVICE

Supersnelle fotoprintservice op een van onze Kodak Kiosk printapparaten op Kodak papier. Klaar terwijl je wacht in de winkel! Printen kan via smartphone, usb-stick of camerageheugenkaart! Van pasfoto formaat tot aan A4 direct klaar. Prijs 10x15 cm. vanaf € 0.34. Direct klaar fotoservice in hartje Deurne, parkeren voor de deur!

VAKPRINTS 1 UURS SERVICE
 

Verder kun je bij Foka supersnel zogenaamde ‘vakprints’ laten afdrukken op glanzend of prachtig lustre papier. Dit heeft een “Semigloss” coating en biedt sterk verzadigde kleuren met een maximale kleurdekking en hoge kwaliteit.
 

Foto Foka is net zo gek van goede foto’s als jij. Nog sterker: daar liggen onze roots. Fotografie zit in onze haarvaten, ook wij komen achter de camera vandaan. Vanuit onze winkel staan wij klaar voor elke fanatieke fotograaf die gaat voor de ultieme kwaliteit van zijn beelden. Wij werken met de nieuwste Epson SureLab en SureColor printers volgens de hoogste norm betreft kleur, materiaal en afwerking. Met de printtechniek krijg je een uitzonderlijke afdrukkwaliteit en kleurenregeling, zodat je zeker kan zijn van een breed kleurbereik, perfecte beeldscherpte en consistente kleuren die een uitstekende levensduur bieden.

 

Dé perfecte fotoprints voor huwelijkskaarten, uitnodigingen of bedankkaarten.

Foto formaat vanaf 9x13 cm. tot aan groot formaat posters (maximaal 112 cm. breed)

Epson Surelad D800.jpg

Bekijk hier onze prijslijst:

Schermafbeelding 2023-02-26 om 17.55.44.png
bottom of page