top of page

Printers

Bij Foka Computers vind je diverse soorten printers voor thuis- en klein zakelijk gebruik. We verkopen de merken HP, Canon maar zijn het meest gecharmeerd van Epson printers. Aangezien inktcartridges kostbaar zijn is het eco-tank systeem van Epson een geweldig product en kostenbesparend aan inkt.

 

Epson Eco Tank printer
 

Een EcoTank-printer is fundamenteel anders dan de meeste printers: de EcoTank-printer beschikt over een groot inktreservoir dat u vult met de meegeleverde inktflessen in plaats van cartridges. U heeft direct genoeg inkt om tot 14.000 pagina's (type printer) af te drukken. Dit houdt in dat u zowel geld als tijd kunt besparen, omdat u niet met regelmaat de cartridges hoeft te vervangen. De installatie is simpel, bijvullen kan zonder morsen, de printer is zeer betrouwbaar en levert kwaliteitsafdrukken, pagina na pagina.

Bekijk de video hieronder en ontdek hoe eenvoudig het is.

 

EcoTank-zwartwitprinter


De zuinige EcoTank is fundamenteel anders dan laserprinters. Het apparaat beschikt over een grote navulbare inkttank die u vult met inkt uit de meegeleverde inktflessen in plaats van toner. Er is meteen voldoende inkt om duizenden pagina's te printen en u bespaart kosten en tijd omdat de toner niet voortdurend vervangen hoeft te worden.

bottom of page