Systeemcamera

 

          Sony NEX 3 en Sony NEX 5

 

Als u wat meer verwacht van een camera dan een normale compact kan bieden zijn er mogelijkheden te over. Er is een nieuwe klasse toestellen genaamd systeemcamera's. Onder anderen Sony, Panasonic, Olympus en Nikon proberen bepaalde voordelen van compactcamera's en spiegelreflexen te verenigen; modulair, snel, eenvoudig, hoge beeldkwaliteit, verbeterde accuduur, HDMI aansluitmogelijkheid, verwisselbare objectieven, intelligente automaatstanden en tevens uitgebreide handmatige bedieningsmogelijkheden.

Systeemcamera's hebben een betere beeldsensor dan digitale compactcamera's, deze zijn tevens groter; zelfs tot het populaire APS-C formaat. En u kunt gebruik maken van verwisselbare objectieven en filters. Daarnaast maken diverse fabrikanten optische zoekers, flitsers en andere leuke accessoires die het systeem compleet maken.

 

 

          Automatische scherptediepte functie

 

U zult merken dat u met een systeemcamera makkelijker en sneller foto's maakt. Als u een foto maakt mislukt deze zelden dankzij de snelheid en nauwkeurige autofocus functie. De beeldkwaliteit zal die van spiegelreflexcamera's benaderen of zelfs evenaren.

Neem vrijblijven contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 

 

          Panasonic G en Panasonic GF series - Diverse Panasonic objectieven voor het four-thirds systeem